dinsdag 29 september 2015

Color Beauty dag 4

Ben al op dag 4 van Color Beauty en het gaat lekker vooruit. Na 2 dagen niet echt te hebben kunnen doen, heb ik vandaag juist lekker veel gedaan, hier trouwens een duidelijke foto van het mooie paard ter creatie van het borduurbloempje : anneleen brants design

Color_beautyHet zijn trouwens 91 kleuren en niet 168 zoals vermeld op mijn papieren versie. Internet shop laat zien dat het toch wel een pakje minder is, al zijn 91 kleuren nog meer dan voldoende haha!! Maar niet het meeste dat ik in een pakket heb.

Maar mijn resultaat na een goede 2 dagen borduren { want 2 dagen van de 4 is er niets gedaan }Na 1 dag borduren ofwel Zaterdag avond.  De zondag gingen we naar een verjaardag en naar de Kermis zoals vrouw lief wenste. Tegen 18.00 u waren we thuis, maar kon ik mij niet echt meer concentreren op borduren en heb ik meer op de computer gezeten. Gisteren was Zusje er en hebben we gezellig een zussendag gedaan. Zoals zus wenst werd er een bezoek gebracht aan de MAC en hebben we een kaart gemaakt en wat rond gehangen, spelen met raico enz...
Kortom het dagje was zo om en er is geen steekje gezet...

mijn creatie

zusje K haar creatieMaar vandaag heb ik er zin in, ik borduur vier uur en heb een mooi resultaat.Het wikkelen van de bobbins is wel een vervelend karweitje, jeetje wat heb ik daar een hekel aan!!!
Maar ben bijna klaar, nog een 20 tal en ik moet daar niet meer aandenken, heerlijk als het op nr in zijn bakje ligt, heb trouwens nog een DMC bakje gevonden met garen in waarvan ik de oorspronkelijke eigenaar zo een beetje kwijt ben!!! Komt wel weer boven water, maar ondertussen VOILA kan ik geordend werken... nog een paar garen bij kopen en het is compleet, ik heb er in die 2 jaar een aantal gebruikt denk ik, want ik mis wat kleuren!!!

Dat was het, iedereen een fijne avond, gr imke

Geen opmerkingen:

Een reactie posten