maandag 23 november 2015

Dag 10 en 11 van Polar Bears...

Het gaat lekker vooruit, maar ik had vandaag nog het één en ander te doen na het werk, waardoor ik laat was begonnen...

Hier eindigde ik gisteravond voor 20.00u { toen ben ik gaan slapen in een fris gewassen bed hihi!!}Ook echt lekker vooruit gegaan, al het lichtgele is nieuw zullen we maar zeggen...

Vandaag dag 11 ben ik tot hier geraakt!

Mooi, heel mooi, maar mijn doel nog niet behaald, er zitten nog geen twee volledige nieuwe kleuren in, want 746 dmc was op!! Morgen bijhalen, dan die afmaken en de kleur waar ik nu mee bezig ben en Polar Bears gaat aan de kant voor de rest van de week en worden er 2 kaarten gemaakt en geborduurd aan Colour Beauty.

Vandaag na het werk nog redelijk productief in huis geweest. Was opgevouwen die vrouw lief had klaar gezet, gekookt


ovenschotel met spruiten, knolselderij en rode ui.Recept volgt morgen

Ook over deze twee kanjers valt wat te melden.

Raico

Hij heeft verplichte bench rust, de zaterdag mochten de draadjes eruit en het bloeden heeft het hele weekend geduurd, als hij blij was, hield de kwispel het niet vol met die al deuren, muren en meubels... zo frustrerend.
Hij krijgt tot het einde van het jaar, hebben dan nog redelijk vaak bloedingen en heeft hij nog last van zijn staart gaan we drastische ingrijpen en voor zijn gemak zorgen en de staart amputeren zodat bloedingen gedaan zijn voor altijd!

Waarom deed je dit niet meteen??? omdat mijn vrouw er tegen is... maar sommige dingen zijn gewoon te zielig, bedoel zie mijn schatje eens zitten!!

Yenzo

Hij heeft wat mankementjes met zijn achterpoten, door het vele vallen, opstaan en vallen en platte rust heeft hij geen spieren meer in zijn achterpoten en is daardoor echt verzwakt... vanaf zaterdag krijgt hij hier medicatie voor en ga ik terug wandelen { 15 min ongeveer} en dan is meneer op zoals te zien is op de foto... we hopen hem weer op krachten te krijgen en een paar kilootjes lichter!!!Op naar morgen... nog 1 dagje Polar Bears...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten