woensdag 9 december 2015

De hondjes

Zoals bekend heb ik drie loebassen...Onze Oudste is echt OUD aan het worden, hij ging zichtbaar achteruit!! Moeilijk lopen, doorzakken bij de achterpoten en te kalm!!! De DA schrijft medicatie voor en dien doet wonderen, hij is energieker, loopt meer rond, gaat zelfs via de achterdeur naar buiten en kan langer wandelen, ja hij wordt terug de bekende oude loebas haha!! Nu wilt dit wel zeggen dat hij de medicatie voor de rest van zijn leven moet innemen, met af en toe wat prednison... maar als hij daardoor meer kwaliteit van leven heeft, dan graag!!!

Onze Raico heeft zijn staart een klein stukje laten amputeren { inkorten} tja, dat gaat nog altijd open en hij heeft er nog altijd last van, het arme schaap!!
Hij is te energiek, te blij en vrolijk!! Hij kwispelt zijn eigen een ongeluk, maar mag het niet, en geloof me mijn hartje breekt, als het aan mij alleen lag was de staart ondertussen volledig geamputeerd, zodat hij weer gewoon de blije pup mag uithangen.
Maar ik ben niet alleen en vrouw lief ziet het nog niet zitten. Geef hem nog 1 kans zegt ze 10 x...

Vandaag weer door de hevigheid met thuis komen van het werk open gekwispeld, oeps!!! Vanaf januari is het verdict wel zo dat hij er af gaat, als het nog bloeit!!! Dus een update over ons manneke in januari volgt nog!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten