dinsdag 26 januari 2016

Logé

Even een kort berichtje

We hebben een lieve logé

Ze is een lieve schat van 13 jaar oud...
We moeten goed opletten want streken heeft ze nog VOLOP!! De prullenbak was al niet veilig!!!
Geweldig, wij zijn dat niet gewoon, ook al hebben we drie bengels, ze breken niets en zitten nergens aan { niet meer, onze oudste deed dit vroeger ook, pikken noemde we dat!!} Maar de laatste 5 jaar is het hier rustig op dat gebied, maar het is een lieve aanhalige jongedame, met een medische probleem.
Tuurlijk is het wat ouderdom gerelateerd, maar niettemin maken we ons deftig zorgen en zijn we al naar de dierenarts geweest voor de jongedame.
Ze heeft Diabetis, maar nu kreeg ze sinds een week ook aanvallen, de tweede kreeg ze toevallig gisteren toen wij { mijn vrouw, ik was werken} haar moesten op halen. De dierenarts vermoed Epilepsie en nu krijgt ze daar medi voor, dus we zijn weer een echte medicijn kast hier haha!!

Voor de rest doet ze het heerlijk, lekker slapen, achter ons aan taffelen, eten, rond lopen buiten en haar aaitjes op eisen...

Kortom fier op onze oude jongedame!!!
Fijn dat we dit  nog eens mogen doen...

Al heeft mijn jongste er wat moeite mee dat hij de aandacht moet verdelen... ik mag haar niet aanhalen, dan is hij super jaloers.... cute!!!
Ergens streelt dat je ego, dat wilt toch zeggen dat hij mij graag ziet hihi!!
Maar vermoeiend is dat wel...

Hij wilt namelijk ineens geen moment meer alleen zijn!!! en continu geaaid en aangehaald worden en dat gaat natuurlijk niet!!

We slapen ook weer onder daar ik het maar een eng idee vind dat ze een aanval zou krijgen tijdens de nacht en wij niets voor haar kunnen doen...
En omdat onze jongste haar geen seconde met rust kan laten, door al die hormonen die door zijn lichaam razen....
Maar gezellig zo´n bende, ik vind dat echt heerlijk!!! Heb niets liever dan een hele hondenbende om mij heen haha!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten