maandag 11 januari 2016

mijne maandag...

Oh vandaag de namiddag... wat minder natuurlijk, want daardoor geen tijd voor creatieve doeleinden. Behalve wanneer ik vanavond thuis kom.

Nu is het zo dat ik al een dag of 5 onder op de bank slaap, zodat vrouw lief boven kan slapen. Ze heeft veel pijn en is ook nog eens ziek geweest. Arm ding!!

Maar we slapen onder omdat onze jongste hond aan de cortisone is en dan zijn behoeftes niet kan ophouden. Onze honden slapen binnen en zijn dit ook gewoon. Dus zomaar even buiten gaan slapen zou de buurt wakker houden hihi!! Dus slapen we onder en worden we wakker gemaakt door onze jonge heer en dat was van de nacht om de twee uur en echt buiten moeten hé!!

Dus slecht geslapen en daardoor vandaag tot 10.30 u geslapen. Dus snel aan de poets... wat vegen vandaag want jee wat een weer!! Het regent al de hele ochtend!!

Ik kook een makkelijke maaltijd voor de vrouw, ze vroeg een middag!! Dus lekker wat bloemkool, aardappelen en een braadworst met jus. Ze moet alleen nog de witte saus maken. Dit komt bij haar nog al nauw haha!! Dus ze kan zo aanschuiven. Ik heb soep vandaag op het werk.
Dan de grote afwas al doen, zodat vrouw lief kan rusten en met de auto naar ik weet niet waar kan, voor een poetsbeurt!!!

Natuurlijk was het wachten op de postbode het moment van deze ochtend!!!


De maandag kan niet fijner beginnen. Als de hele week zo gaat zijn!! WHOOHOO!!

Ik heb gisteren toch nog een uurtje of drie aan CB gewerkt. Het is echt een kwestie van opvullen nu!!
Op naar een tweede rij... hierna nog twee rijen te gaan. Ben aan het denken om niet over te stappen op Het huwelijk, want ik wil het graag af hebben... zodat ik één voor één kan werken... om zeker te zijn dat het ook af gaat dit jaar... mijn doel is namelijk beide voor kerst 2016 af te geven. Het huwelijk aan Vrouw lief en dit paard aan zusje lief!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten