woensdag 6 januari 2016

Van alles wat...


Ik ben sinds 2/1/2015 bezig met dit nieuwe pakket van popcorn: Ballonnen...
Maar echt lekker schiet het niet op, ik dacht dat ik zin had in een nieuw klein werk, maar ik ben weer aangetrokken tot mijn groot werk, al zitten daar ook 4 dagen tussen!!!

dag 1: 2/1

Na Links te hebben uitgehaald is dit dag 3: 3/1

Daarna niets meer aan gedaan...

Vandaag 6/1 heb ik aan colour beauty gewerkt voor een uurtje of twee...

 Het geheel zag er laatst zo uit, Hieronder is wat ik vandaag erbij heb gedaan, niet veel... maar iedere kruisje telt, niet waar?

Mijn nieuwste aankoop. Dit mooie patroon...Voor de rest is  deze week de werkweek weer begonnen, en het valt me zwaar!! Ben heel moe, pijn in de benen, rusteloos en prikkelbaar!! Daarnaast is ook vrouw lief ziek met pijn op de borst, griepverschijnselen en keelpijn/hoesten... naar de dokter wilt ze niet de koppige!! Ze is mij er een!!

Maar het leven gaat zijn gangetje, het jaar is weer gewoon hetzelfde als in 2015, niets veranderd, niets raars haha!! Gewoon 2016 die vol zit met plannen, borduren, kaarten maken e.d.

Dus om mijn goede voornemens vooral door te doen heb ik hier de eerste kaarten van 2016...

kaart 1
 Dit komt uit een boekje, card making!! Super leuke kaarten om te maken

kaart 2: kerst 1

kaart 3: kerst 2

kaart 4: Kerst 3
 Super leuke kaarten om te doen, een kit gekocht bij de hobbybeurs... zo leuk!!! Alles in een pak en unieke kaarten!!! Geweldig!!

Kaart 5,
 Nog een kaart uit hetzelfde boekje, card making

Ik zit nu op 5/50 van de kaarten die ik wil maken voor 2016

Leuk om te doen... mijn zusje bleef afgelopen zaterdag logeren en zette mij weer aan kaarten maken, de eerste kaart is er een van ons beide... super leuk om met die meid te knutselen...
We hebben een leuk meidenweekend gehad...

Maar ik had geen wit papier voor kaarten te maken, onlogische voor een kaartenmaakster, nu had ik voor kerst een bon gekregen van de hobbyhoek... drie maal raden waar ik maandag na het werk aan de deur stond hihi!!

Voila we kunnen er even tegen aan...

Dat was het zo een beetje van mijn creatieve kant, de laatste twee dagen te moe om veel te doen... dus veel komt er niet uit de bus, maar dat veranderd wel weer...


Geen opmerkingen:

Een reactie posten