donderdag 4 februari 2016

Dagje DOP...

Gisteravond om 20.00u belde het werk nog dat we thuis mochten blijven vandaag...
Oké, fijn maar wel een beetje jammer dat het niet de vrijdag is, want de Maandag hebben we ook verlof!! Maar toch geprofiteerd hoor!!!

Uitgeslapen tot negen, naar de winkel met vrouw lief { veel hondenkoekjes ingeslagen, dus ze zijn weer aardig verwend} en een lekker frietje gegeten...
bij de aldi lagen deze mappen, effe meenemen!!!

Om 13.30 u vrouw lief naar het werk gebracht en nog even gewerkt aan mijn doelen van deze maand en eentje heb ik ruimschoots al behaald....

Het boek noemt: Tekenen van punt tot punt voor volwassenen van David Woodroffe
32 stuks, uitgebracht door Deltas.
De denker {rodin} 320 punten
Marilyn Monroe { the seven year itch} 321 punten en a t/m o

Slot Neuschwanstein 324 punten

Mona Lisa { da vinci} 363 punten en a t/m w
Leuk om te doen... en het gaat natuurlijk snel...

Dan een vervelender, maar ik moet karweitje...

TANDARTS bezoek 1 van 2016...


ik heb weer twee gaatjes te vullen en krijg 2 spuiten verdoving te verduren, nu nog altijd niet volledig uitgewerkt en het is al 6 uur later hihi!!
Maar op een half uurtje stond ik buiten en mocht mijn geheugen het weer gaan vergeten voor een tijdje... want jee, het was echt veel te veel de laatste tijd...
Het is niet zo dat ik zo slecht voor mijn lichaam zorg, maar sinds ik mijn medicatie neem tegen reuma is het om de zoveel weken raak...

Maar vooruit positief zijn  en hopen op een half jaar rust...

Dan even op de markt wat lekkers halen { en als verrassing voor vrouw lief een boulet en worst met spek} en hup naar huis... met dit vieze weer geen erg, want het giet er uit!!!

Thuis rusten { heb hoofdpijn van in die stoel te liggen} en ik val in slaap tot half 6, ik stuur met vrouw lief en dan geef ik de jongens te eten... de honger had ze weer in de geep denk ik, want binnen een minuut is de kom leeg bij alle drie!!!

Dan even borduren aan Unicorns bij de tv, terwijl de jongens hun buikje laten rusten...

 Weer 2 kleurtjes bij, het borduurt fijn!!
en zo zit ik erbij...

Daarna even spelen met raico en dan de blog, fb en mail lezen...

Hierna nog even verder aan het huwelijk...
Zo meteen vrouw lief halen en mijn dopdagje zit erop... ik ben niet gebeld voor morgen thuis te blijven, dus om 4.40 u op en dan om 6 u beginnen.... gelukkig de vroege haha!!
Vrouw lief mag ik morgen al om 18 u gaan halen, die heeft zich een halve dag geschonken... want zaterdag is ze jarig... 48 al!!!

Tot snel en bedankt voor het lezen....Geen opmerkingen:

Een reactie posten