maandag 29 februari 2016

Dokterbezoek 1/2016: Maagontsteking

Mijn erste dokters bezoek voor 2016 is een feit. Na een half uur wachttijd was ik dan eindelijk aan de beurt... voelen, vragen beantwoorden, nog eens voelen!! Doet dat echt geen pijn? En zo, dan ook niet?

Tja, pijn deed het niet, maar na weken van ongemakkelijke buikpijn wist ik stiekem wat het was en dat ik nalatig was/ben geweest met mezelf...

Tja, imke het is toch weer een MAAGONTSTEKING
Ik wist het eigenlijk, een paar keer per jaar ben ik de klos, het voelde hetzelfde, maar ik wilde het
negeren... hoopte dat het ZO over ging, maar vrouw lief dwingde mij om de dokter toch eens te gaan beozken, want iedere dag buikpijn, tja dat ging er bij haar toch echt over!!

Ik wist dat ze gelijk had, maar ondanks dat maagontsteking een pijnlijke en lastige aandoening is, je kunt er gewoon mee DOOR doen... dus deed ik dat... Weer de dokter, weer meer medicatie... als chronische patient raak je dat beu!!

Maar dus een kuur van 2 weken + verlenging bij geen beterschap...

Ik vroeg meteen maar waarom ik zo moe was, ik had schrik voor het antwoord en jawel!!! Precies wat ik dacht... Tja imke dat HOORT erbij, dat hoor bij Fybromiyalgie!!! Nooit gehad, maar nu ben ik dus ook 1 van de zovelen met CVS, maar ik moest er mee leren omgaan... Minder slapen om mijn lichaam geen gewenning  te geven... gaan wandelen en minder suiker...

Op naar een nieuwe start dus...
Hopelijk een tijdje geen dokter bezoek meer...
Nu genezen van de maagontsteking... laat ik daar dus voor moeten rusten hihi!!!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten