zondag 28 februari 2016

Nog altijd niet fit

Ik heb gisteren wel wat geborduurd, maar het is niet om over op te scheppen!!!
Het zit er gewoon nog niet in. . .

Ben nog altijd ellendig, moe en kortaf!! Dat heb ik dus altijd, dat korter lontje als ik niet op mijne kilo ben... Vooral als vrouw lief dan VAN ALLES wil en kan!! Zo wilde ze vandaag naar SB want daar waren we al een tijdje niet geweest, terwijl SB een longontsteking had gehad... Met zijn Alzheimer was dit een gevaarlijke situatie, waar hij weken over gedaan heeft om bovenop te komen...
Dus waren we daar al tijden niet geweest omdat ieder nieuw virus, bacterie of oververmoeidheid hem fataal kon zijn!
Ik wist dat hij beter was en natuurlijk werd het tijd om eens te  gaan zien want de goede man was er bovenop, maar nu was ik ziek!!! Zou ik dit wel doen???

Ik ben gegaan, niet bij hem in de buurt geweest om zeker niet een besmetting over te brengen, maar lol had ik er niet in, de buikpijn en misselijkheid had de overhand!!

Vrouw lief wilde daarna naar de markt in Tessenderlo, dat kon ik toch echt niet aan!! Het idee alleen al!! Als we dan maar iets gingen eten zei ze!! Mijn vrouw geeft niet graag op hihi!! Dus dat maar gedaan... beide een soep! Zei een Courgette en ik een asperge/garnaal soep!!

Echt goed bevallen was die soep niet, al smaakte hij prima... maar de misselijkheid kwam serieus naar boven en ik moest nog naar de WOK&GO met vrouw lief, want dat wilde ze ook!!!

Dus dat rap opgepakt en nu lig ik op de bank met 2 pijnstillers, een dekentje en de laptop... eindelijk rust...

Als de pijnstilling helpt even de oogjes dicht doen, wat slapen en dan misschien wat borduren... maar beloven zullen we dat maar niet, al ben ik hopeloos achter met Flosstube, dat ik altijd bekijk tijdens het borduren...

Op naar een betere week...
Heb de vroege, dus hopelijk ook meer borduur plezier

iedereen nog een fijne zondag...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten