donderdag 11 februari 2016

nog een dopdag...

Vandaag kreeg ik een telefoontje van mijn hogere baas { dus niet de ploegbaas} dat ik thuis mocht blijven, dit was te verwachten want we staan te ver voor op de planning.... maar weer op Donderdag, waarom dan niet de vrijdag??? Maar ja, we klagen maar niet want er waren ergere dingen vandaag!!!!

Let op!!

Ten eerste kreeg ik een mail van onze Pelletkachel verkoper. Waarin stond ´ik maak hieraan geen woorden meer vuil` duidelijke taal!!!

Wat ging eraan vooraf, vraag je? Eigenlijk weinig, wat emailverkeer om te vragen wat we konden/moesten doen aan een te snel vuil glas, en of er iemand kon komen om onze pelletkachel { 1 jaar oud} beter in te stellen, omdat wij die expertese niet hebben...
Dat deed hij  niet, we kregen via mail een antwoord met de gegevens om het zelf te doen, na het uit proberen geen succes en weer mailen, geen reactie van zijn zijde. Wij geduld voor een week uit oefenen en ik mail nog eens vriendelijk. Weer geen antwoord, mijn vrouw belt en hij pakt niet op! De volgende dag van her proberen, ik was werken, maar vrouw lief krijgt ruzie met de baas van de zaak om luttele redenen. Daar ik hier geen onrust in wilde stoken, want wie is fout { was mijn vrouw wat kort gewest of te direct en is hij zich gaan weren? Of is hij begonnen? tja, dat zijn twee kanten van 1 verhaal, dus ik weer mailen...
En het bovenste las ik de volgende dag dus...

Ik maak hieraan geen woorden meer vuil, niemand komt ons helpen, niemand heeft hier ook maar iets aan, maar wij zijn de dupe.
Meneer had daarvoor ons beloofd aan de telefoon bij vrouw lief dat ze volgende week zouden komen, nu stond in de mail dat ik maar naar zolder moest komen naar de showroom????

Meneer heeft dus een uiterst lieve mail terug gehad!!!

Daarnaast zaten wij met een verstopte wc!!!
Dat is dus echt vervelend, waar je het ene voorval kunt wegwuiven als we zoeken wel een andere leverancier/monteur, kun je moeilijk zeggen, we zoeken wel een andere wc haha!!
De wc liep niet goed door, we snapte er niets van daar wij pas een jaar in het huis wonen sinds de verbouwing...Na verschillende producten te hebben geprobeerd, gaf ik het op en belde een ervaren meneer die ons kon helpen met onze wc en onze portomoniks leeg te maken haha!! Vriendelijke mensen en spraakzaam, heerlijk!!! Zo kan het dus ook!!!

Wel duur met 100€ maar ja, wat kun je anders? niet naar de wc gaan? geen optie !!
Wat bleek al sinds een jaar was het vanaf voor aan de straat aan het opstroppen en nu zat de buis volledig vol en kon het geen kant meer op!! In feite hebben we geluk dat we niet maar door en door deden na de eerste opstopping want het was er gewoon niet meer door gegaan, alleen al aan ongedierte, brr!!!Maar het is opgelost, we kunnen weer naar lieve lust op het gemakje naar de wc!!!

Eindelijk alles weer op zijn pootjes en we kunnen weer verder met de orde van de dag...

Dus maakt vrouw lief verse soep en borduur ik verder aan beide werken vandaag...


het was weer smullen...

Daarnaast ikke dus...
ervoor

erna

Ik ga naar de twee rijtjes toe, maar heel stilletjes dat dan weer wel...

ervoor {dag 5}
erna {dag 6}
er is toch weer wat bijgekomen, maar ben te lui van aard geweest vandaag, de goesting om te borduren was er niet zo...

Daarnaast zat vrouw lief deze middag nog achter haar naaimachine!!!
Peettekind moest haar carnavalsbroek gemaakt hebben haha!!

Weer een druk dagje dus....

En toen was het dopdagje alweer om!!!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten