dinsdag 26 april 2016

Het gaat niet lekker...

Toen ik de woensdag ging werken en een halve dag naar huis ging om om 19 u naar de dokter te gaan, had ik niet verwacht dat ik in zo´n zware opstoot terecht zou komen!!!

De dokter schreef ibuprofen voor en Dafalgan { beide pijnstilling}, daarnaast een diazepam om mijn spieren te ontlasten.
RUSTEN was het gegeven.

Maar de volgende dag wel gaan werken zoals ik al had geschreven in mijn vorige blog, duizelig en in pijn ben ik na 1 uur weer naar huis gegaan...
Ik voelde me machteloos, wilde werken, wilde sterk zijn, maar kon het niet!

Vanaf zondag gestopt met de diazepam, ik kon er gene weg mee, het was heerlijk dat ik eindelijk geen spierspanningen meer had, maar ik sliep letterlijk de hele dag, mijn vrouw had niets aan me, en ik voelde mij slap, vervelend, agressief. Dit kon niet en dus gestopt, daar ik maar een paar dagen inname had gehad waren er geen ontwenningsverschijnselen. Vandaag mocht ik eigenlijk de pijnstilling van 6 stuks per dag gaan afbouwen...

Maar vandaag ben ik noodgedwongen terug geweest naar de dokter, de pijn gaat gewoon door de pijnstilling heen, ik weet mij geen weg te geven, geen houding is goed. Daarnaast kreeg ik buikpijn na eten, krijg geen hap binnen zonder buikpijn!!!
Ook de wc is al 2 dagen een grote vriend!!!! Ik houd niets binnen!!!

Dus terug, ze was vol compasie, ze zag echt dat ik OP was, wilde me langer this houden dan een week { maar dat bezien we nog wel, het is tenslotte nog maar dinsdag, dus een verlenging gaat nog niet}

Ze keek me helemaal na, geen koorts, kon niet stappen op de tenen en op dehielen was kansloos, viel meteen om! De buik is WEER een maagonsteking + darmontsteking... lol kan niet op!!!
Ze vond het heel goed dat ik op eigen initiatief naar mijn lichaam had geluisterd en was gestopt met de diazepam { valium}, maar dat was niet de reden van de buikpijn. De maagontsteking denkt zei dat dien te danken was aan de Ibuprofen, dus meteen mee stoppen.

Nu de volgende middelen:

dafalgan samen in nemen met zaldiar ofwel tramadol, 3 x per dag
buscopan zodat eten misschien wel gaat, dit is een middel tegen buikpijn
en immodium tegen de buikloop
Daarnaast neem ik nog een middel tegen de maagontsteking, waar mij nu even de naam van weggevallen is.

Maar het gaat dus niet lekker, voel me belabberd en vind er niets AAN, want zelfs creatief zijn zit er  niet in. Ik slaap hele dagen { juist wakker, geslapen van 14u tot 15.15u} en dat is KORT!! Maar ben nog moe. De pijn in de rug is nu wat weggetrokken door de hoge dosis pijnstilling.

Van de nacht kermde en klaagde ik zelfs in mijne slaap van de pijn zei vrouw lief en iedere beweging die zei maakte voelde ik wie een messteek in de rug. Als ik haar er uit kon jagen deed ik het haha!!

Kortom geen leuk bericht maar ook al zie je fybroland niet,geloof me vrij HET IS ER!!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten