donderdag 28 april 2016

niet veel verandering in FYBROLAND


Morgen om 9.45u ga ik WEER naar de dokter voor de OPSTOOT. Ik ben nog niet in staat om te werken!!! Ik baal verschrikkelijk van mezelf.

Ik doe wat ik kan, maar ik slaap zéér veel, heb veel buikpijn { waarschijnlijk die ontsteking door de vele medicatie} en heb nog hel veel pijn in de rug.
Spelen met Raico is moeilijk, hoe zeer het manneke het ook wilt!!
Juist heb ik met het balletje gegooid, maar ik voel het in iedere vezel van mijn lichaam... hij kan er niets aan doen, begrijpt er ook geen snars van en kijkt me dus 10x per dag zo aan!!! En maar zagen en proberen mij van dien bank te krijgen!!!

Bewegen doe ik wel, wat rondwandelen door de tuin, met voorzichtige stapjes { zaldiar maakt je duizelig en onvast op de voeten} na de ´wandeling ` was ik heel duizelig en ellendig, maar het moet, mijn spieren raken alleen maar vaster en vaster te zitten. En therapie mag ik pas beginnen als ik iets beter ben van de dokter.

En daarnaast is volgende week een korte werkweek en heeft de therapeut natuurlijk ook verlof!

Maar weet je wat nog het ergste is van alles: in je hoofd voel je je NIET ZIEK!! Dus jeWILT wel, maar je LICHAAM houdt je tegen.

Zo probeer ik op mijn hobbykamer achter de computer te zitten, te borduren enz... maar na een paar minuten gaat het niet meer, en daar BAAL ik van...

De andere twee hondjes zijn gelukkig rustige mannen, die mij laten slapen zonder op mij te komen hangen haha!!!

 Waardoor deze stapel medicatie met al die lieve knuffels van de lieve mannen stukken beter te nemen zijn haha!! Ik hoop snel af te bouwen, maar tot nu toe is daar nog geen uitzicht naar.


Maar helemaal NIETS doen zit niet in mijn aard, na een paar dagen MISTE ik mijn borduren echt heel erg!!!

DUS;
maken we er het beste van, een kussen als steun in de rug, een kussen voor de garen en een kussen voor het borduursel vast te houden en zo houd ik het steeds even uit { voor ik af te veel pijn krijg, of te moe wordt}en zo ver ben ik ondertussen.... beetje bij beetje,  snel gaat het niet, maar dat hoeft ook niet! Ik heb wat om handen daar ben ik al heel blij mee.

Het is pas dag 3 dat ik er mee beig ben, de dagen ervoor was ik er echt niet tot toe in staat.

Hopelijk snel een leukere update, dat ik weer aan het werk ben, kaarten maken en flink door borduur haha!!!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten