donderdag 7 april 2016

zo oud aan het worden deel 2

Onze vriend heeft een achteruitgang gemaakt sneller dan verwacht.
Van de morgen heb ik met spoed de DA gebeld.

Wat is er precies met onze lieve jongen?

Hij zakt door zijn  achterpoten en lijkt nu toch echt PIJN te hebben { wilt niet lopen, opstaan en bibbert om zich staande te houden} dus de pijnstilling lijkt geen effect meer te hetbben. We hebben het geprobeerd voor een dag 6 denk ik, maar nu is het NOODZAAK de DA er bij te halen, dit kunnen we niet meer zelf oplossen.

We willen niet dat hij afziet.

Deze morgen wilde/ging ik de jongens eten geven, normaal gezien gaan ze dan alle drie naar buiten, geen problemen, het duurt langer bij yenzo maar dat weten we. Maar vandaag kwam hij niet, hij ging wel staan, maar leek zijn start niet te kunnen maken {pijn, slecht zien?} daar hij weer ging liggen na hem te lokken en te roepen, maakte ik mij zorgen, ik belde vrouw lief op het werk en zei vond het ook VREEMD, dus DA gebeld... we gaan CORTISONE proberen, voor hem een opfleuring te geven tegen de pijn en het ongemak.
Vrouw lief gaat het vanavond om 19 u halen en start meteen de kuur { ik heb hem nu toch nog maar pijnstilling gegeven, zodat hij in ieder geval even geen pijn heeft} ze gaat ook uitleggen wat er precies is en wat wij zien en anders komt hij vrijdag e.v. kijken bij ons thuis { yenzo kan niet meer in de auto} want ook zijn ogen baren ons zorgen, hij doet juist alsof hij over de vloer moet kijken om zeker te zijn dat alles goed is en kan dan pas heel voorzichtig vertrekken, maar dat kan ook in zijn koppeke zitten, want buiten lijkt hij geen problemen met zijn  zicht te hebben.

Dus we gaan weer een stapje verder, we willen echt alles proberen om het hem zo comfortabel mogelijk te maken, maar ik vrees dat hij één van deze niet meer WIL opstaan, en cortisone kan maar een 2 weken gegeven worden, ben dus heel benieuwd of het doorzakken, scheef lopen en vallen blijft komen na de kuur en hoe lang ons manneke dat nog vol houdt...

Wordt vervolgd...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten