zaterdag 28 mei 2016

1ste volledige dag thuis

Heerlijk geslapen vannacht, laat ik daar mee beginnen. Was helemaal op en sliep heerlijk!
Mijn vrouw maakte me wel een keer wakker omdat ik blijkbaar bewoog tijdens mijn slaap, maar ik had geen zin om daar op dat moment ook maar iets om te geven. hihi!! Ik lag heerlijk en ze kroop lekker tegen me aan en ik was zo weer vertrokken.
Om 06.00 u was onze darco daar en ging ze de hondjes buiten doen, daarna kroop ze terug en sliep ze nog even, maar om 08.00u was onze wekker weer boven en ging vrouw lief naar beneden met frisse tegenzin haha!! Om 09.00u volgde ik ook. Langzaam en bibberend { pas wakker?}moeilijk lopend taffel ik eraf, niet denkend aan linkerarm en vrouw lief hoort mij en zorgt er voor dat links ook gebruikt wordt { leuning vast houden}. Ook thuis probeer ik er zoveel mogelijk mee bezig te zijn om links ook te laten functioneren.

Nadat ons bezoek weg is, vrouw lief gepoetst heeft gaan we naar de Apotheek. Ik kan daar gelukkig nog zitten, want het staan is zwaar en ik voel dat mijn evenwicht niet is wat het moet zijn, stil staan is MOEILIJK!
Ook mijn aandacht bij 1 ding houden is moeilijk, ik heb de neiging naar andere dingen te kijken dan naar dat wat van belang is! Maar dat komt wel terug!

Dan gaan we naar Neerpelt, vrouw lief wilt een nieuwe tv, LED en full HD komen we daar buiten na een ruime tijd! Ben op, mijn bovenbenen doen pijn, ben moe en links wil niet wat ik wil! Maar ik heb het gedaan, ik heb volgehouden en ben content. We gaan nog even wat drinken en eten zodat ik kan rusten en naar het toilet kan, want eindelijk na een week kan ik weer naar het toilet voor een grotere boodschap, haha!! Mijlpaal, Op drie weken, 3 x gelukt!! Er zit steeds een week tusen!!
Mijn eten is al bijna koud als ik terug op mijn plaats zit, en ik trots verkondig tegen vrouw lief dat ik KON GAAN hihi!!

Als we thuis komen ben ik OP!! Slapen doe ik van 14 / 16.30u en dan maakt vrouw lief mij met veel kabaal wakker. Ze vond het tijd denk ik! hihi!!
Ik vraag meteen achter eten, zit nog helemaal in het eetpatroon van het ziekenhuis hihi!! Een makkelijke maaltijd komt op tafel en al frustrerend eet ik mijn bord leeg, want wat valt dat tegen!! Het eten is goed, maar dat ik met links niet kan snijden/oppakken wat ik wil!! Grr!! Vrouw lief snijd mijn vlees als ze mij ziet vechten met het mes en de vork!! Van binnen schreeuw ik NEE! maar ik moet het loslaten, ik kan het nog niet! Ook de pijn in de pols is te erg.
Na het eten ga ik terug liggen, ben alweer OP! Zou kunnen slapen, maar niet veel later ruim ik het afwasmachine in, veeg ik { therapie thuis hihi} de vloer nog en ga dan terug op de bank.

Om 19.15 u komen lieve vriendinnen ons een beetje opbeuren en we hebben lol. Wat gezever en soms wat serieus erdoor komen we de avond goed door. Om 22.30 ergens gaan ze naar huis en hebben we over van alles gepraat, ook beetjes over mij en het was fijn dat zeker vrouw lief even haar ei kwijt kon!

Nu mag je raden wat ik ga doen hihi!! Het is 0.55 u, dus tijd om te gaan slapen...
mijn eerste volledige dag thuis was een geslaagde dag...
Nu nog beter worden...want het lopen was vermoeiend, uit balans en links blijf ik weinig gebruiken, dus ik heb nog een weg in te slaan... maar ik kom er wel!!

1 opmerking:

  1. Wat heerlijk voor je om weer thuis te zijn. Heel veel sterkte en succes met je verdere acties!

    BeantwoordenVerwijderen