maandag 23 mei 2016

Dag 3 in het ziekenhuis: NMR/ Therapie

Dag 3 is weer voorbij, een LANGE dag...
Een SAAIE dag ook!! Om 07.00u echt niet meer kunnen slapen, maar nog stik kapot!! Maar op en wat lezen/ fb kijken.
Om 07.30 u komen ze voor de parameters, op de bloeddruk na alles goed, een beetje te hoog al 2 dagen. Dat kan een reactie op de pijn zijn, dus bezorgd zien ze er niet uit. Koorts heb ik niet en zuurstof altijd rond de 98%.
Om 08.15 u eten, 2 boterhammen gaan er vlotjes in en blijven er in, YEEY!! Geen buikpijn vandaag { gisteren de hele dag wel + vervelende stoelgang!!} hiihi!! Krampen tot en met dus, maar vandaag gaat het goed. Dan is er uren niets, om 11.45u komt het middageten, de honger is er niet, maar ik begin aan de Wortelsoep! Smaakt redelijk en gaat er goed in en ja weer geen buikpijn! Dan ineens komen ze mij halen voor NMR, de scan duurt zo lang dat mijn eten al weg is als ik terug kom. Tja pech dan, ik geef er weinig om!! Ben gelukkig niet zo´n eter hihi! Ik lig juist 5 minuten als ze mij komen halen voor de therapie, het is 13.00u.

De therapie is ZWAAR en PIJNLIJK!! Maar ik doe hard mijn best en loop rechter na 1.5 uur!! YEEY!! Maar het lopen is nog even slecht, de communicatie tussen mijn hersenen en mijn arm/benen gaat nog niet vloeiend, trillerig en met een serieus gevecht houd ik mij rechtop. Maar ik doe het!!
Om 14.30 u terug op de kamer en even rusten, vrouw lief is er al! Eindelijk, ik mis ze en ik mis thuis!! Ik heb teveel gedaan en krijg om 16.00u een pijnstiller { die niets heeft afgdaan} en ik ben heel moe!! Helemaal op, maar ga toch mee naar beneden. Nog wat oefenen, want ik loop alleen naar onderen ALLEEN, maar niet recht zoals het hoort, dus van alle kanten wordt ik bekeken, kom dan ook niet graag beneden. Maar oefenen is belangrijk om hier weg te geraken.

Maar het doet vooral ook veel pijn, vandaar als we om 16.00 u boven komen die pijnstilling en gaat vrouw lief naar huis, ddan kan ik rusten en zei de hondjes verzorgen en zelf even verzorgen. Niet veel later is mijn vader hier, met zijn vriendin en mijn zusje. We praten wat en ze gaan na een klein half uurtje naar huis, zus moet nog veel huiswerk maken.
Vrouw lief komt tegen 19.00u nog even en we gaan even naar beneden, nog eens oefenen, het gaat steeds beter, maar de pijn wordt erger.

Dus nu is het 20.30 u en ik krijg zo nog eens pijnstilling, en dan de nacht in en op naar morgen. Weer therapie en goed oefenen. Ook de linkerhand/arm moet ik beter onder controle krijgen.

Maar met kleine beetjes kom ik in de buurt!!Geen opmerkingen:

Een reactie posten