zaterdag 7 mei 2016

goed door kunnen doen...

5/5/2016
 Hier eindigde ik op de vorige blog { trouwens ook een leuk weetje ik zit al aan 171 blogs en 2.295 bezoekers, dus bedankt iedereen} nu doe ik het daar natuurlijk niet voor, het is vooral voorlater een leuk aandenken van wat ik op een JAAR allemaal heb kunnen doen en wat er gebeurd is, maar dat er mensen mee lezen maakt het wel gezellig. Ik ben zelf ook niet zo goed in commentaar geven, maar lees heel veel blogs en amuseer mij daar kostelijk mee. Dus ik hoop dat de mensen die ik in mijn lijst heb staan en al die 100 of meer die ik zo lees, beseffen dat een blog echt gelezen wordt. I JUST LOVE IT!!

Maar terug naar de gang van zaken...

6/5/2016

7/5/2016
Echt heerlijk toch?
Het is gewoon dicht in de buurt van AF...
Al moet ik 1 kleur bijkopen, de lichtgroene dien is op en daar moet nog veel van, dus wanneer deze echt AF gaat zijn???

Ongelooflijk is ook hoe zeer je de details ziet op foto, maar eigenlijk niet zo als je gewoon bezig bent. En dan moet ik de BS nog doen, komt helemaal goed. Zit nu op dag 13, dus voor de 30 dagen gaat dat haalbaar zijn!! { als ik groen koop hihi!!}

Maar vandaag niet boven maar:
 Lekker buiten met dit uitzonderlijk mooi weer...
Het lukte niet om mijn standaard vast te maken aan de tafel, awel de crea in ik geeft niet OP!!
Dus de stoel dan maar haha!!!

Ging prima...
Maar ondanks de heerlijke twetterende vogel geluiden, de rust en het lekkere weer kon ik niet kalm borduren...

Dus binnen verder gegaan, lekker met youtube { flosstube} erbij:  en ja, ik heb Colour beauty van Anneleen Brants Design het borduurbloempje op mijn scherm, ben erg ik weet het hihi!!

Maar de REDEN van de verhuizing was:

 YEP, hallo VROUWKE, ik ben het RAI en wil jij dringend met mij SPELEN???
Zo bleef hij doen, niet opgevend, en maar doordringend aankijken, maar spelen met een zwak hart en niet zo goede gezondheid { Rai heeft meerdere aandoeningen, zie zijn bericht apart} deed ik dit DUS niet, ik liet ze even ZOEKEN { brokjes uitstrooien over het gras en hun maar laten zoeken, met zijn drien doen ze dat heel graag} maar na een half uur stond hij er weer, bekaf, maar hij moest SPELEN!!!

Ik dacht ik ga naar binnen, want zo is borduren niet fijn.
En wat doet meneer?
Juist binnen kun je NIET spelen, daar doe je slapen!!!
Ik heb heerlijk kunnen doordoen, tot hij toch echt zich verveelde, 3 minuten met de bal speelde achter op het gras en ik hem moest dwingen om te stoppen { bal terug afpakken, ik gooi en hij haalt, maar als hij weet dat het gedaan is dan geeft hij niet meer af, maar ook niet als hij OP is} na het dwingen om te stoppen met het spelen, dwong ik hem te drinken, dit doet hij op commando gelukkig, maar ik moest hem toch vast houden, zijn hartje had het zwaar { vandaar maar 3 minuten gespeeld}. Hij heeft lekker geslapen daarna, gerustgesteld dat hij zijn zinnetje had gekregen, content!!! Maar geloof me vrij zo VRAAGT hij dat 100 x per dag...
 Terwijl onze andere twee vriendjes juist RUSTIGE honden zijn, geen gedoe, maar rusten met dit weer.
Dus ja HEERLIJK kunnen door doen...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten