zondag 22 mei 2016

is het wel Fybroland??? Al van Vrijdag in het ziekenhuis opgenomen

Opname

De vrijdag toen vrouwlief thuis kwam werd ik juist wakker. De hele dag geslapen!! We gaan naar de dokter en ik kon niet meer wandelen / lopen??? Maar echt niet... iedereen verschoot, ik, vrouwlief en de dokter; Direct door naar SPOED.

Hier aangekomen een infuus gekregen, lopen ging nog altijd niet.
Ik krijg een kamer voor de controles van bloed, hart en bloeddruk. Op het bloed na alles goed. resultaten van het bloed heb ik niet gekregen tot op vandaag???
Ik krijg een infuus naald in mijn arm en een spuit tegen flubit { bloedklonters} voor het geval dat het iets met de hersenen te maken heeft??

Om half zes krijg ik een kamer, want mag niet naar huis. Lopen gaat heel slecht en ik heb pijn!

Slapen ging helemaal niet, was zo vol van alles en dan een vreemd bed, vreemde kamer, niets voor mij!!

de volgende dag even 5 minuten therapie, maar het ging niet, het was te snel, mijn lichaam was nog te van slag. Ik loop nog altijd slecht en ook mijn linkerarm heeft problemen, ook meer pijn in het linkerbeen en linkerarm. Krijg meer medicatie, zoals vit D en B12. En tegen de avond extra pijnstilling en val goed in slaap, onrustig, maar toch een goed aantal uren!!

vandaag heel moe, echt heel moe, ik lig in bed tot 12!! Dan komt vrouw lief mij douchen, ik loop het hele stuk alleen!!!! Trots. Het lopen ziet er niet goed uit en helemaal uit balans en ik gebruik mijn linkerarm héél weinig door de dag merk ik!! en nu is het weer avond, mijn tweede dag zit erop. Vanaf morgen begint het echte werk, revalideren van iets waarvan ik nog niet weet wat ik heb!! Scans en rmi/nmr gaan er gemaakt worden in de volgende dagen. We zijn heel benieuwd!! Vooral ik natuurlijk, want ik kan pas naar huis als ik kan bewijzen dat ik weer goed kan lopen, en ook al gaat het vandaag beter, het is alles behalve wat het moet zijn. En door het vele lopen dat ik probeer te doen, krijg ik spierpijn, dus dat ook nog!!

kortom wat en waarom??? Maar beter wordt ik... dat moet, wil naar huis!!

1 opmerking:

  1. Tjee! Hoe gaat het nu? Doe rustig aan en forceer niets.
    Heel veel sterkte en natuurlijk beterschap.

    BeantwoordenVerwijderen