maandag 30 mei 2016

nog wat oude foto´s en een update van onze zondag

 De gegevens van dit pakket kun je vinden in één van de vorige blogs.
Ik probeerde te borduren in het ziekenhuis, maar het was ONDOENBAAR, helaas. En wat ik deed kon ik steeds weer uithalen. Dus gaf ik op en deed ik het opnieuw, gaf ik op en deed ik het opnieuw en op een gegeven moment ben ik niet meer verder gegaan en het hele weekend heb ik het niet meer geprobeerd.

Zo meteen komt mijn thuisverpleegster de vit B12 spuit zetten, auw!!! hihi!! En om 15.00 u vandaag mogen we naar de huisarts ons verhaal doen en bloed laten trekken. Ben benieuwd!!

En dan gisteren, rustig aan opgestaan en iets stabieler. Ik kan onze drukke rai redelijk goed aan. Gelukkig!! We eten verse broodjes en drinken onze thee/koffie. Alles op het gemak en rusten dan nog wat. Vandaag staat er iets leuks op de planning, zus heeft haar schooloptreden en wilde graag dat wij ook kwamen. Dus dan doen we dat.
onze lieve meid
Maar het was moeilijk, het was zwaar en pijnlijk. Op een gegeven moment moest ik gaan zitten van de pijn, lopen en staan was geen optie meer! Ik stond trillend en bevend op mijn benen, met hevige pijn in de bovenbenen en rug! Ik mag heel eerlijk zeggen dat ik enorm blij was dat het gedaan was en ik naar huis kon!! Ik was op! Het denken aan links, het moeilijk lopen, de arm die niet wilt wat ik wil, allemaal heel vermoeiend.

Maar ik deed het, ik deed het voor ons meisje, ze was zo blij mij te zien. Het deed haar zichtbaar goed, en ze was trots. Net zo trots als ik ben op haar.

Nog en nadeel was de vele regen, vele, vele regen. Waardoor ik niet naar alle kindjes heb kunnen kijken, alleen ons zus wilde ik niet missen. En het tweede dansje deed ze special bij mij in de buurt, zodat ik ALLES kon zien, de schat!!

Als we in de auto zitten, gaan we nog rap naar de chinees, en dan naar huis, eten en rusten met pijnstilling! Gelukkig val ik niet in slaap, waardoor ik de nacht goed heb geslapen. Ging wel om 21.00 u mijn bedje in.

Kortom ik ben blij dat ik het heb kunen doen, maar het is wel moeilijk. Hopelijk ben ik snel wat sterker. En we laten het hier niet bij, andere artsen gaan er op gezocht worden. En de therapie gaat op gestart worden. Onze verpleegster aan huis zei dat ik het hier niet bij moest laten, want dit zat absoluut niet tussen mijn oren { behalve die witte vlekjes dan zei ze, haha!!} Ach gelukkig ben ik niet zo´n piekeraar, want anders was het zwaarder vermoed ik! Want vrouw lief heeft het moeilijk en spreekt er met iedereen over, terwijl als iemand mij vraagt hoe het gaat ik ´goed` zeg hihi!! Ik zit dan en dan zie je het niet!! Kortom een heel verschil. Ze gaat vandaag mee naar de huisarts, ben benieuwd!

De klachten nu zijn wat breder geworden!
- uitval links zowel arm als been
- tintelingen en steken in onderbeen/voet en pols/vingers
- pijn aan linkerschouder door het omhoog houden
- vermoeidheid
- pijn in de bovenbenen en rug door de verkeerde houding
- pijn in de linker arm met momenten van kracht/gebruik van de arm, maar ook bij lighouding, ik moet de arm redelijk vaak verleggen zodat de drukpijn verminderd
- en het stil moeten staan bij links!!

Maar ook verwardheid, woorden vergeten, slecht naar de wc kunnen, buikpijn enz. De oude kwaaltjes zal ik maar zeggen.

Kortom ze moeten gaan zoeken, want ik wil terug werken en creatief zijn. Want dat mis ik ENORM, vooral dat creatief zijn!!

Maar alles komt goed, het heeft zijn helende tijd nodig!! Ik heb de kracht en het uithoudingsvermogen hiervoor gekregen, dus ik kom hier wel door heen, met natuurlijk de hulp van lieve vrienden, familie en mijn lieve vrouw.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten