zondag 5 juni 2016

onze zondag met foto´s

We staan vroeg op vandaag want onze Beagle Darco vindt 0700 u laat genoeg. Ik sta op en vrouw lief blijft liggen { zei werkt natuurlijk op het moment en ik niet} ik geef de honden hun eten en ze gaan ook even naar buiten, het is goed mistig, dus al snel willen ze naar binnen. Om 09.30 u komt vrouw lief pas naar beneden, dat is LAAT voor haar doen,en ze bakt een eitje voor ons. Ik krijg vandaag mijn Vit B spuit weer en om 10.00u is de verpleegster hier! Daarna rap douchen, vrouw lief wast af en doucht zich daarna.Daarna gaan we door naar onze schoonbroer die met Alzheimer in het bejaardentehuis ligt, ze zitten op terras, hij heeft een goede dag...

Voor we mee naar zijn kamer gaan, want zijn eten komt eraan om 11.30 u, ga ik even de dagbladhandel binnen en koop een zeer duur boekje. Moet er twee keer voor op en neer want ik kwam een euro te kort. Grr!! hihi!! dat is goede oefening natuurlijk!!

Simply Cards & Papercraft is een duur boekje van nu 11€, maar het wel waard!
 Want je krijgt er deze embossing en stempelset bij!!

Daarna gaan we door naar Pelckmans in Lommel, een tuinwinkel.
Toppie, veel gekocht hihi!! Maar kom nog te kort hoor!!
We zijn zelfs nog eens terug moeten gaan omdat we het houtwerk niet konden laaien en toch echt wilde hebben.
Met terug gaan gelijk ook aardbeien mee genomen, Yummie!! Waar we de eerste keer een hotdog en cheeseburger tot ons namen, doen we de tweede keer een tosti en snack, slecht bezig!!! Maar zo lekker!!
Dan eindelijk echt naar huis

Onze yenzo blijft niet graag alleen binnen, ook niet met 25°C, hij was zo aan het hijgen dat ik een lekker koude en kletsnatte handdoek op hem legde.
Vrouw lief is weer aan het werk. Ze wilde deze bloembak graag, en ook al is onze tuin alles behalve in orde, we zien natuurlijk ook graag wat schoons in onze tuin.
 Yenzo vindt het heerlijk en ondanks geroep van ons, blijft hij genieten van de zon...
De bloembak van vorig jaar weer in gebruik, jippie!! Van boven de rozen struik van mijn tante die al één jaar oud is. Daarnaast peterselie, tijm en Rozemarijn, daaronder lieve bloemetjes, het bakje ernaast heeft nog niets, want er was niets meer over hihi!!
Onze rai blijft in de speelmodus, warm? maar ja!!
 Deze potten zijn al 5 jaar favoriet...

 Zo schoon, wat is er mooier dan foto´s van bloemen?
Net voor de onweer los barst hebben we hem af, met doek en al...

Nu nog vullen, daar heb ik al bloemen voor. Een klimplant en wat losse bloemen en hangplantjes, zo leuk!!

Als we vandaag nog door doen, want de onweer is ondertussen weer voorbij, dan doe ik nog een update...

Voor de rest wordt het een rustige avond, we kregen eigenlijk nog bezoek, maar die is niet komen opdagen, we zouden eigenlijk ook naar mijn vader gaan, maar vanwege het bezoek afgebeld... tja, het zal zo moeten dan, soms krijg je de rust die je nodig hebt zonder er om te vragen...

Iedereen een fijne zondagavond!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten