maandag 27 juni 2016

update Yenzo en raico

Onze 2 jongens zijn nu beide aan de medicatie.

Vrouw lief haalde vandaag voor yenzo nog een lading pijnstillers { moet hij de rest van zijn leven nemen i.v.m. met zijn heupdysplasie} we mochten wel gaan aanzien of het nodig was en anders dagen overslaan! Afgelopen vrijdag en zondag zijn we ook vergeten en we merkte geen verschil in gedrag, vandaag zijn we terug in routine en kreeg hij weer een pilletje. Hij is dan iets rustiger, maar morgen krijgt hij er geen en zo gaan we aanzien, dag per dag!! Maar we moesten altijd zorgen dat we er in huis hebben vanaf nu!! Dus doen we dat!

Onze rai mag vanaf morgen aan een kuur Cortisone beginnen, daar zijn opstoot van allergie niet meer onder controle te houden is en hij veel last heeft!!
3 x 40 mg
5 x 20 mg
5 x 10 mg en
8 x 5 mg...

Dus over 21 dagen is hij afgebouwd van deze kuur!

Dit betekend voor ons bank slapen, daar hij geen controle heeft over zijn urine op een of andere manier. Dit heft hij altijd al en hij heeft geleerd ons wakker te maken, maar dat lukt vanaf boven natuurlijk niet, dus slapen wij om beurten onder. Deze week ik { vanaf Woensdag want de eerste dag heeft hij er nog geen last van } en vrijdag vrouw lief, dan zaterdag ik, vrouw lief van zondag tot Vrijdag daar ze de late heeft en het weekend weer wissel en dan een week ik!! En dan zit het er op!!

Je moet er wat voor over hebben, je moet er makkelijk 3 x per nacht uit!!
Maar alles beter dan het gedab, de jeuk en de wondjes!! Arme jongen...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten