maandag 27 juni 2016

Weer een weekend voorbij...

Wat gaat de tijd toch snel voorbij, het weekend is omgevlogen.

De vrijdag hadden we 2 feestjes. Mijn schoonzus werd 60 en mijn zus werd 30, Het was wat veel voor me, en was dan ook blij om terug thuis te zijn. Vrouw lief ging nog terug naar haar zus, en toen ik ze ophaalde om 22.30u moest ik petekind ook nog naar huis doen.

De zaterdag zijn we naar Weert geweest. Even lekker rond slenteren, terrasjes doen en een soepje eten. Het was een gezellige middag.

We kochten 2 t-shirten, 2 topjes en 1 korte broek voor vrouw lief en 2 t-shirten voor mij. De t-shirten van mij waren 5€, maar bij de kassa 4€, toppie!! Haar kleren waren iets prijziger, met 7€ voor T-shirt en topjes en 20€ voor de korte broek! Maar er zitten dan ook 3 maten verschil in, ik heb een M en vrouw lief heeft XXL. En daar betaal je ook voor! Vrouw lief was tevreden over de aankopen, en dat is wat telt!
Terwijl we rond gingen kwam ik allerlei leuke en goede aanbiedingen tegen in goedkope € winkeltjes en op de markt...
 Stempels die bij Papercraft zaten
 Knoopjes en bloemetjes uit een € winkeltje
 Op de markt lagen voor 7.50€ deze mallen... alles te samen dus... Top prijs!!
Bij de aldi { voor we naar weert gingen, deden we eerst onze Aldi ronde } hadden ze scharen en papier in de aanbieding
Ook bij de Aldi hadden ze deze beschermhoezen voor over je eten, tegen vliegen en andere insecten...

We gingen eigenlijk voor de aanbieding van hulpstukken voor de folie´s die wij gebruiken, maar ik heb er geen foto van, daar we ze al in gebruik hebben en ik het daardoor vergeten ben

 Bij het € winkeltje leuke pareltjes en strikjes die ik nog NIET had!!
En bij en dagbladhandel in Weert deze 2 tijdschriften, waarvan Papercraft dus de stempels erbij had zitten.

Onze Rai kreeg een BAL van de € winkel, maar die leefde maar een uurtje... de PIPO!!
Die natte plek die je zit op het kussen is het overdreven lekken dat onze jongen doet van enthousiasme denken we... hij heeft die rare tik al van pup af aan!!

Dat waren de aankopen, ME HAPPY!!!

De rest van de dag was rustig... heel rustig!!!

De zondag begon op het gemak, we gingen naar MEEVITA voor een bankstel en kochten er eentje aan, over 2 weken zijn we de gelukkige eigenaars van een HOEKZETEL!! Ons oude bankstel staat te koop op kapaza en FB.
Vrouw lief wilde al even een nieuwe bank, maar ik wimpelde het af, ik was het er nog niet helemaal mee eens, maar daar we goed gespaard hadden, heb ik er aan toegegeven. De bank was rap aangekocht, 1 winkel is zeldzaam voor ons. Een simpele grijze iets wat harde bank met 4 kussen.
deze is het, maar de kussens waren 24€ per stuk en dan nog vervoerskosten van 50€. Totaal waren we 915€ kwijt. Nu kun je denken ´laat hem dan niet brengen` en dan ben ik het ergens met je eens. Maar ik laat het liefst meubels brengen daar we dan een garantie hebben tot aan de deur. Je wet nooit of er iets onderweg gebeurt en je staat dan nergens meer. Het in een zetten dat 25€ koste doen we wel zelf.
Onze kussens komen 6 weken later i.v.m. de vakantieperiode. Ongeveer gelijk met de meubels van Paco dan.
En dan is eindelijk ons huisje AANGEKLEED, wat kijken we daar naar uit!!

Na ons shoppen van dit weekend hadden we wel genoeg uitgegeven, daar vrouw lief eigenlijk wilde uiteten, heb ik zelf een maaltijd gemaakt.
Ik haalde bij de GB sla, Champignons en Varkenshaasje en maakte een lekkere maaltijd met Dunne frietjes en bruine saus. Iets waarvoor je anders 20€ betaald, en nu nog geen 5€
Vrouw lief kreeg er een lekkere biefstuk bij die in de vriezer lag. We kunnen er 2 keer van eten, want vandaag at ik mijn restje varkenshaas op met 2 boterhammen. Het varkenshaasje was dan ook nog eens door 3 gedeeld, waarvan 2 delen in de vriezer liggen, en dan nog 2 x ervan eten. Waardoor het varkenshaasje nog geen 2€ per maaltijd werd!!! WOW!! Vrouw lief had de biefstuk ook door 2 gedeeld, waarvan ze deel 1 niet op kreeg gisteren. Vandaag at ze niet. Morgen doen we er puree bij met de overgebleven sla, een potje witte bonen in tomaten saus voor vrouw lief, de puree en de biefstuk die we delen door ons 2. Ben bijna trots dat wij zo lekker, maar goedkoop hebben gegeten dit weekend!!
Maar helemaal waar is dat niet, want vrouw lief nam een potje pasta met carbonara saus mee, zo kant en klaar en dat was 4€, echt duur!! En het smaakte nog niet eens lekker zei ze en als ik het maak is het wel lekker en vers!! Zo een zonde van het geld!! Typische zo iets, kant en klaar voedsel tipt gewoon niet aan vers!!
Ik kon ook nog eens terug rijden omdat mijn Bruine champignons niet goed waren { de haren stonden er al op en het bakje was nat! Niet gezien in de winkel, terwijl ik er normaal altijd op let bij de GB} dus ikke terug, want tja dat was toch 3€ waard en ik had geen champignons voor de saus. Ik mocht andere pakken, maar die waren even slecht, dus pakte ik de goedkopere variant { de witte } en kreeg nog geld terug!!

Ach zo maak je nog eens wat mee op je zondag!!

Daarna waste ik af, gaf de vogels hun eten voor de volgende dag en ging youtuben... vouw lief keek voetbal en haar land won met 0-4!!!
TOPPIE!!

Veel te laat gingen we slapen en vandaag alweer aan het werk! De namiddag, en het was goed! Wat drukker en de tijd ging redelijk!!

En nu moet ik ook nog vermelden dat ik totaal niets creatiefs heb gedaan dit weekend... tja!!

Voor iedereen een fijne werkweek en tot de volgende!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten