donderdag 7 juli 2016

En vandaag, behaalde ik vandaag de doelen?

Niet helemaal...

Maar laat ik beginnen:

Doel 1 : Kaart maken.
Ik maakte nog een makkelijke kaart zoals gisteren... Dezelfde reeks van Kitty Hampton uit Card making 2016, maar daarvoor was ik creatief met cadeau verpakkingen... 4 stuks zagen het levens licht... Vooral de geboorten vind ik leuk geworden, die zullen zeker gebruik worden, de verjaardags stuks dat weet ik nog niet!

Dit doel is makkelijk te behalen, omdat ik er zoveel plezier in beleef en het even ME TIME is...

Doel 2 : Koken
 We eten morgen vlees, patatten en groenten... Lekker simpel, maar oh zo lekker!
 De soepgroenten
Ende soep... ik ga nog aan vrouw lief vragen hoe we hem lekkerder kunnen maken, tomaten puree? meer bouillon? Want het is een beetje smaakloos als h-je het doet zoals op de verpakking! En ik had dit graag morgen mee naar het werk.
Je moest er alleen maar water bij doen en dan de groenten laten koken en wat peper en zou toevoegen. Awel voor de smaak te evenaren heb ik 1 bouillon kip gedaan, maar ik heb het idee dat dit niet voldoende is. Ook verse tijm is er aan toegevoegd, maar die heeft tot op heden geen smaak afgegeven.

Doel 3: Foto´s maken voor de verkoop.
Dit heb ik nog niet gedaan, en eerlijk gezgd heb ik er op het moment niet echt zin in...

Doel 4: Koelkast schoonmaken, beide!
Ik belde deze morgen vrouw lief { vaste gewoonte, daar wij verschillende posten werken en elkaar dus een week lang maar 1 uur per dag zien } om te vragen naar haar ochtend en gaf door wat mijn planning was als ik thuis kom. Heel nonchalant zegt ze, waarom de keuken poetsen dat heb je vorige maand gedaan, ben je dat vergeten? UH ja dus... maar ik liet mij niet van de WIJS brengen!! Het staat op de planning, dus doen we het!!
voor

na

voor 

na

en dat alles samen met RAI
Het poetsen ging lekker vooruit!!  Heerlijk als alles weer JUIST is... ook al was het niet vuil!! De koelkast was toch nodig, want ik heb helaas het een en ander moeten weggooien door de datums... zo´n vervelend iets!! Daar wij maar met twee zijn krijgen wij flesjes met saus of iets dergelijks niet op tijd op!! Zo vervelend om dat dan weg te gooien en laat zien dat als het weg is je het weer NODIG denkt te hebben en dus weer in de koelkast belandt,vooral vrouw lief is een sauzen liefhebber }


Maar ik zag ook weer eens deze zakjes met marinades, niet over de datum hoor, maar ik heb toch werk aan de winkel om vlees te marineren en in te vriezen, zodat deze marinades niet in de prullenbak belanden.

Doelen zijn dus niet allemaal behaald, maar het grote gedeelte wel. De foto´s hoop ik nog te doen van het weekend... jammer dat ik er echt geen zin in heb nu, want dan waren alle doelen bereikt. Denk dat het te maken heeft met het feit dat ik dan ook daadwerkelijk alles online moet zetten, veel werk, steeds opletten en dat is gewoon niet zo mijn ding. Een garage verkoop of op de markt gaan staan is dan veel simpeler...

Voor nu ga ik nog borduren, dat stond niet op de planning, maar ik heb gisteren ook tijd gemist...

Iedereen alvast een fijne vrijdag... bijna weekend!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten