maandag 19 december 2016

mooi gezin deel 17: maandag update

Wat vloeien de weken toch vlotjes in elkaar...

Er is eindelijk een redelijke update te tonen, al kan het altijd wel wat beter uiteraard!

Over de strepen die ik dacht te zien, denken de medeborduurders op fb dat het wel goed komt, dat het voortvloeit van de schutting achter hen, dat het aan de rode lijnen ligt { beide meningen deel ik niet} ook denken ze dat het na wassen verdwijnt, dat het met het strekken van de stof verdwijnt... het is de eerste keer dat ik het voorheb { zul je altijd zien als een werk zo belangrijk is als den deze} en ik hoop dat doordat ik het na 1 pagina al door heb, dat ik erger heb voorkomen...

Ik doe nu weer op kleur, crosscountry. Ondanks de vele getuigenissen wil ik voorzichtig zijn en dat kan alleen door croscountry... ook al was het zo fijn werken en doen honderden het op die manier. Op mijn eigenste werk zou ik het naar alle waarschijnlijk wel weer doen, maar hier moet ik verstandig zijn en denken aan de waarde van dit uniek stuk!!

Maar hier een update foto!!
 afgelopen vrijdag had ik eindelijk pagina 13 af...
 En ik werkte door aan pagina 21...
Waardoor er een arm tevoorschijn komt!!!

Ben heel benieuwd wat het volgende gaat zijn, een dochter of een zoon... tot nu toe trek ik aan de dochter hihi!! Maar als ik na deze pagina terug naar boven ga wordt het de zoon!!! en die zou er volledig opkomen met 1 pagina, dat is wel tof!!! De dochter die zou meerdere pagina´s beslaan..

Kortom we doen lekker verder...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten