zaterdag 31 december 2016

Tagliatelle met Champignon en spinazie

Eindelijk nog eens een gerecht gemaakt om te zien of het in het boek mocht paraderen haha!!

Ik maakte gisteren een SNEL gerechtje!!

Tagliatelle met champignon, ui, spinazie, roomsaus en ham.
Ik deed het met hulp van Honig...
 Ik bakte de ui eerst, daarna de champignons...
 Ik kookte de tagliatelle met een rijst/pasta bouillon { favo van vrouw lief } en wat olijfolie
 Daarna deed ik er de spinazie bij en bakte dit een beetje mee.
 Daarna de melk en water combi, met de poeder van Honig....
Als dit mooi samen is gebonden dan doen we er de ham bij en de uitgelekte tagliatelle en eten we smakelijk...

Maar dit heeft het niet gehaald, we miste de smaak van vlees erbij, de ham had geen meerwaarde en verloor zijn smaak totaal. Misschien was Kipfilet of vega beter en zou er een teentje look er lekker bij zijn. Allemaal verbeterpunten voor de volgende keer.

Want ondanks dat het niet 100% ons ding was, was het wel heel lekker!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten