vrijdag 13 januari 2017

bijzondere aankoop

In de vakantie kreeg ik een super fijn bericht op fb, mijn standaard was 2 weken eerder af dan verwacht. Tannette van Langevel van fb heeft een super fijne man die de belangen van de bordurende gemeenschap heeft begrepen haha!!

 Ik kocht van hun een standaard met 2 frames, deze van de normale afstand { 80 cm} en een super grote van 120 cm, die ik nu in gebruik heb en waar het volledige werk van mooi gezin op kan... WAUW!!
 Mijn vrouw rijden op tijd richting Geleen, een afstand van ongeveer 3 kwartier, die mij de postkosten bespaart en mij natuurlijk ook meteen in staat stelt om het in gebruik te nemen bij thuis komst.
We werden SUPER ontvangen, het werd allemaal goed uitgelegd van hoe te gebruiken en te onderhouden. Vrouw lief was er bij en was ook heel tevreden over de omgang met ons.
 Eenmaal thuis ben ik zo hyper dat we meteen beginnen. Vrouw lief helpt met het vastzetten van de rand met het borduurstof, en dat is nog een heel gefriemel... het minder leuke gedeelte geeft ons wel een super resultaat. Het wordt samen opgespannen zoals aangeraden was, omdat met 2 personen de stof mooier aangedraaid kan worden. Zo gezegd zo gedaan en even later wordt het zoeken van de juiste borduurhouding en mijn werkgebied wordt opnieuw aangepast en ingericht. De standaard is te breed om zijwaarts langs de tafel te zitten, dus er recht voor wordt de oplossing.
 De knoppen die gebruikt worden zijn van goede kwaliteit die mij met meer gemak de bediening van de frames toelaten. Ik heb geen pijn meer aande vingers zoals ik wel had bij de dmc standaard. Ook beschadigd er niets door de stoffenringen die hij er tussen heeft gedaan. Ideaal!!
De langere potengeven goede steun, het frame kan goed naar je toe getrokken worden, met een goede kanteling voor het aan en afhechten. Ik moet de knoppen zeldzaam tot nooit terug aandraaien, ondanks het vele kantelen.

kortom ik borduur heerlijk nu, ben super content en super trots en heel blij dat ik deze aankoop gedaan heb. Mijn grote hulp bij het borduren van de grote werken.

Er zijn verschillende maten frames bij deze standaard te verkijgen, en die gaan tot wel 160cm. Ik ben zeker van plan om meerdere maten aan te schaffen. Je krijgt dan ook de 2 stokken voor de verbinding van de zijkanten erbij, uiteraard!! Het is makkelijk in en uit elkaar te krijgen en monteren als je met 2 bent. Je kunt ook de afstand van je werk zelf beslissen, ik heb eerst de grote van 1 pagina geprobeerd,maar dat was te krap. Nu heb ik het van boven op de 3de staan en van onder op de 2de... en dat werkt voor mij ideaal.

Kortom ik promoot deze ten volle voor mijn medeborduurders... het is het waard. Prijzen wallen goed mee, voor alles betaalde ik 140€. dus de 2 frames en de standaard zitten in die prijs inbegrepen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten