zaterdag 14 januari 2017

In de lappenmand voor vrouw lief!!

MAAGBREUK OPERATIE

Meer info lees je hier: maagbreuk

Ik heb al eens eerder vermeld dat mijn vrouw al 14 jaar met een maagbreuk rondloopt en daar in principe niet veel last van scheen te hebben. Veel mensen hebben dit blijkbaar als ik internet mag geloven. Maar onlangs begon ze meer last te krijgen van haar buik en maag en de bult wordt in principe groter volgens haar gevoel en dus wilde ze het laten dicht maken.


Nu is het dan eindelijk bijna zo ver en maandag om 7.30 u mag ze binnen voor 1 dag en 1 nacht. Ze vind het nu wel heel spannend en ze is wat emotioneler dan anders. Ze is wat bang dat ze niet wakker zou worden, wat natuurlijk wel zo gaat zijn daar ze geen medische problemen heeft die ervoor zouden zorgen dat dit niet zou gebeuren, zoals een hartkwaal...
Maar natuurlijk houd iedere operatie een risico in en begrijp ik haar zorgen...

Ze is er heel erg mee bezig, op dat gebied is ze zo anders dan ik... ik  neem dingen zoals ze zijn. Een operatie houd mij niet wakker, ik denk daar niet verder bij na... zei wel!!! Dat ze één  volledige maand niet mag werken zit haar ook niet lekker, terwijl ik daar duchtig van zou profiteren haha!!

Maar aankomende maandag dus.... spannende tijden...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten