zaterdag 4 februari 2017

baby boy kaartje met dutchdobadoo luiermal

Vandaag een luierkaart gemaakt met de dutch Dobadoo mal.

Het was mijn eerste keer en het duurde wel even eer er iets tevoorschijn kwam. Veel proberen en schuiven en dan nog NIET helemaal tevreden zijn.

Ach iedereen kent het wel op die manier, haha!!

Je bent NOOIT helemaal tevreden tot iemand zegt dat het wel leuk is, of dat je dat nog kunt veranderen of wijzigen.

Zo is vrouw lief dus ook, toen ze deze avond thuis kwam van het café. Liet ik haar de luierkaart zien. Conclusie: niet zo leuk als je vorige kaart!!!

Dat wilt dus zeggen dat ik nog net dat beetje meer mijn best moet doen, want vrouw lief is een lastig publiek haha!!
Maar wel eerlijk en dat moet je hebben natuurlijk!!

 Het mag misschien wat voller? Het aankleden is niet het makkelijkste vind ik. Je kunt nog zo een leuke ideeën hebben, ze ook daadwerkelijk als kaart tevoorschijn laten komen is soms best lastig!! Nu lukte het niet...

Maar de kaart die vrouw lief bedoelde is deze en die verzon ik zelf zonder voorbeeld en was bij haar meteen een suc6, terwijl ik er over twijfelde...
Zoals je ziet is deze veel voller... morgen weer een dag en dan probeer ik deze nog eens te maken in meisjes variant... en haar verjaardags kaart moet nog, mijn vrouw mag maandag 49 kaarsjes uitblazen en daar hoort een kaartje bij natuurlijk!!

Haar cadeaus heb ik vandaag gehaald. Zoals ik al eerder vermelde houd ik van praktische cadeaus, iets waar je iets aan hebt, dat niet zomaar ergens beland in de kast.

Wel... mijn vrouw wist niets, ze wilde niets en het was wel goed zo... maar je moet toch iets!!!

Dus toen ze van de week na het maken van spaghettisaus klaagde over dat ze geen soeppotten meer had voor in de diepvries toen begon bij mij het lampje te branden. Want dat hebben ze bij AVA haha!! Dus kocht ik soeppotten!!!!

Een dag ofzo later klaagde ze over haar staafmixer die ze nog ouderwets op haar mixer moet vast zetten. In principe niets mis mee!!! Maar ze zei dat ze toch wel graag een nieuwe staafmixer wilde. Tja, ergens vond ik het zonde!!! Maar toen zag ik een goede deal bij de blokker. Een 3 in 1, waarmee je ook uien kunt fijn hakken enz!!! Toppie!! Daar heb ik zelfs hulp aan.

Dus toen kocht ik die ook!!! En dat wordt dus de verjaardag van vrouw lief. Misschien niet de leukste cadeaus, maar wel praktische!!!
En om het leuk te houden heb ik lekker alles APART verpakt!! Dus 6 cadeautjes, terwijl je er eigenlijk 2 krijgt... een beetje pesten moet kunnen toch???

hihi!!!


2 opmerkingen:

  1. Ik hou wel van eenvoudige kaartjes.
    Leuke praktische cadeautjes!

    http://jeetjedoet.blogspot.nl/

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ja ik persoonlijk ook wel. Morgen wordt er een jongetje geboren bij vrienden van petekind en dan doe ik van binnen de naam erin en geven we deze aan de gelukkige ouders

    BeantwoordenVerwijderen