woensdag 1 februari 2017

COLOUR BEAUTY IS BACK

Colour beauty is maanden geleden stop gezet, ik maakte ondertussen HET HUWELIJK af en begon aan MOOI GEZIN en COLOUR BEAUTY werd verwaarloosd.

Dat wordt hij na ZONDAG weer, want dan wil ik verder met mooi gezin denk ik!! Of ik moet toch het verslavende van de vele gekleurde garen oppakken en er een paar pagina´s van willen doen.
HEt nadeel van dit patroon is dat het 168 kleuren heeft en onnoemelijk veel conffetti... In de vorm van 1 pagina is gelijk aan 1 MAAND borduren ofzo.

Dat kan ik mij nu niet echt veroorloven, want dan krijgt de vrouw van mooi gezin haar werk zeker nooit op tijd bij haar thuis.

Maar nu mijn nieuwe standaard KAPOT is { waarschijnlijk eigen schuld, in ieder geval is er een schroef scheef en geeft deze geen beweging meer. Na een telefoontje kwamen de makers van de frame van hun vakantieplaats naar mijn thuis en  namen het geheel mee en zondag mag ik het gaan halen. SUPER SERVICE!!} Maar nu kan ik dus niet werken aan mooi gezin, dus mocht mijn Beauty weer eens...

Ik ben heel dicht bij een page finish... ondertussen ben ik er zelfs zo dichtbij dat ik hooguit nog een uurtje moet borduren... daarna zal ik nog eens een foto van het geheel maken, ben nu op pagina 15 en ruim over de helft.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten