zaterdag 25 maart 2017

Nieuwe gsm...

Eindelijk na jaren van leven in de goede oude tijd, ben ik dan toch overstag gegaan...

Ook ik heb nu een SMARTPHONE!!!

En nu ik graag wandel is dat helemaal SUPER!! Want dat leuke ding houd mijn stappen en kilometers bij!!!

Dus van de week deed ik al wat wandeltochten met onze beagle... maar toenhad ik dus die gsm nog niet!!! Maar vandaag deed ik een ferme { voor mijn doen} wandeling en kon ik het fijn bijhouden...

Ik deed vandaag welgeteld 13758 stappen en ik wandelde naar de hobbyhoek om mijn maandelijkse spulletjes te gaan halen. Ik deed ongeveer 4.8 km per uur...mijn hartslag bedroeg 95, heel mooi!!
 Ik wandelde 9.74 km. En verbrande maar 416 kcal? Ok√© nu doe ik het daar niet voor, maar dat lijkt heel weinig haha!!

In ieder geval is het leuk om te doen, of het echt een precies geheel is weet ik niet. Want tenslotte hoe weet dien smartphone dat allemaal haha!! En kleine stapjes telt hij al niet, terwijl ik die ook maak haha!! Zeker met een hond bij me.

Maar al bij al super leuk en ik hoor er nu helemaal bij. En ook op instagram kan ik nu eindelijk mijn ei kwijt... zo deel ik nu ook daar bij de flosstubers mijn borduurwerk en uh de schattige hondjes haha!!!

Rap vrouwlief een telefoontje gedaan toen we terug in de buurt waren om even lakker op terras te gaan zitten. Darco wat water en wat lekkers en ik een theetje en vrouw lief een pintje... Wat wil je nog meer met zo´n mooi weer?


Geen opmerkingen:

Een reactie posten