vrijdag 28 april 2017

1 maand na het verlies van onze Yenzo

Vandaag is het exact 1 maand na het overlijden van onze Yenzo. Het was een bewuste keuze dat hij mocht gaan na jaren van slechte heupen...

Maar we missen hem zeker nog. Zoals vandaag, de jongens genieten van hun nieuwe speelgoed en van hun schinken...maar ergens knaagt het dan dat onze yenzo daar niet meer tussen zit, want dat deed hij uiteraard ook graag!!!

Maar de herinneringen zijn net zo mooi natuurlijk!!

Aan onze jongens hebben we niets gemerkt, het leven ging gewoon voort!!! Gelukkig, want dat maakt de overgang van 3 naar 2 honden wel makkelijker.

Voor ons is er een soort van rust gekomen. Niet meer op onze jonge grommelen omdat hij weer eens binnen had gedaan, niet op wilde staan, of viel. Of zoals bij mijn vrouw vaak niet op wilde staan en dan zijn volle 35 kilo gebruikte om niet omhoog te moeten haha!!

Kortom het gaat ons goed, en ook al missen we hem zeker nog, het leven met 2 honden bevalt ons ook heel goed!!!

En natuurlijk heeft hij een mooie prominente plek gekregen in onze woning...met een kaarsje er langs... en in de kast staat nog een foto van hem en boven op het nachtkastje van vrouw lief ook nog 1...en op haar bureau en in de hal boven hihi!!!

Wat was het toch een lieve jongen, en wat hebben we een plezier aan hem beleefd... maar ik ben ook heel blij dat hij nu rust heeft en gene  pijn meer...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten