zaterdag 1 april 2017

mooi gezin deel 42

Het was natuurlijk wel te bedenken dat ik niet veel zou doen met in het achterhoofd het verlies van onze jongen... dus helaas geen pagina finish...

Maar ik zou laten weten hoe ver ik zou zijn als het weekend begon. Gisteren had ik even geen behoefte aan een update, dus krijgen jullie die vandaag.

Nog ongeveer 1/3 van de pagina... misschien dat ik het voor maandag nog haal haha!! Dan zou ik nog goed bezig zijn in principe...Ik zit nu op 20 uren voor deze pagina, maar gewoon echt niet veel gedaan afgelopen werkweek.

IN DE LAPPENMAND...
Helaas heb ik gisteren met het wegtillen van onze yenzo naar de auto van de dierenarts mijn rug bezeerd. Er is iets verschoven denk ik en ik heb er serieus zeer van. Zo erg zelfs dat ik het in mijn hele been voel en pijnstilling niet helpt...
Het zit ter hoogte van de heup aan de linkerkant, dus ook zitten en liggen doet pijn. Verdorie!!! Ik hoop dat het maandag beter gaat, want zo gaan werken gaat geen lolletje zijn!!!

Maar ook borduren zal moeilijker zijn omdat ik dan lang stil zit en juist ja, dat doet PIJN!!! GRR!!! En toch zal ik het proberen haha!!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten