maandag 26 juni 2017

mooi gezin deel 61: Maandag update

Ik heb heerlijk zitten borduren aan mooi gezin vanaf de zaterdag. Zo fijn om er weer aan te werken. De dmc garen zijn een verademing tegenover de XX garen. Zoveel zachter en vloeiender door de stof!!
Het patroon van horse mag dan prachtig zijn, maar het borduren gaat veel moeizamer door de XX garen... en nu weet ik helemaal zeker dat ik toch een DMC meid ben haha!!

Maar los daarvan is het super om weer te werken aan dit mooie patroon...

Zo fijn dat ik bijna een pagina af heb op 3 dagen, maar ik moet nog een klein stukje border en 1 kleur is op dat mag nog ingevuld worden...ik ga dus bijna beginnen aan pagina 32

Tot nu toe 3 dagen geborduurd waarvan gisteren een mooie 6 uren!!! Niet aan een stuk want we hadden ook een verjaardagsfeestje van mijn zus die 31 werd en zaterdag werd mijn schoonzus 61 daar moesten we ook naar toe... daarnaast nog gewinkeld gisteren enz enz enz!!! En dan heeft natuurlijk mijn vrouw nog graag wat qualty time haha!! Ze heeft toch wel graag dat ik eens een uurtje met haar praat of met haar tv kijk, in plaats van altijd maar dat borduren haha!! Dus het is vrij knap dat ik in het weekend zoveel kan/mag borduren!!! WHOOHOO!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten