maandag 31 juli 2017

dag 17: pannenkoek eten bij Suykerbuyk, dag 18: dagje uit naar haaksbergen

Gisteren hebben we niet echt veel gedaan, ik uitrusten van mijn wandeling { voelde het toch wel hihi!!} en op een gegeven moment wilde vrouw lief toch wel nog even weg. Samen met schoonzus en peekind van vrouw lief zijn we naar Suykerbuyk geweest in valkenswaard.


Meer info hier: suykerbuyk

voor mij een lekkere hollandse pannenkoek met prei, ui, spek, ham en kaas
voor vrouw lief een ham en kaas...

het was lekker maar teveel uiteraard... na nog een thee gaan we met volle buik weer naar huis.

Daar krijgt vrouw lief een berichtje van een vriendin om op café te gaan. Dus zo gezegd zo gedaan, ik blijf lekker thuis en ga een kaart maken en borduren en dit is wat ik creëerde in mijn uren van rust...

 een kaart met mijn nieuwe mal van Dutchdobadoo...
en eindelijk al het zwart op deze twee pagina´s en een beetje roze haha!!

om 22.00u komt vrouw lief dan eindelijk thuis en gaan we slapen, want morgen { vandaag} een drukke dag...

*****************************************************************

dag  18 : Welkom in Haaksbergen.

Iets wat te laat vertrokken we deze morgen naar Haaksbergen in Nederland. Er staat ons een rit van 2.5 uur te wachten... vrouw lief heeft er helaas { heeft een lichte kater en slecht geslapen} niet veelzin in en ik wordt er al lichtjes lastig van!!!

Maar haar humeur veranderd gelukkig snel en we hebben een fijne rit. Eenmaal bij de vvv halen we onze route en de fietsen op.

 off we go!! het is bij deze route wel echt zoeken naar de nr´s om te volgen.
Maar mooi is het wel tijdens de route van 40 km.
Hier een paar foto´s: dit paard viel op bij mijn vrouw omdat het niet in een wei, maar in een bosje stond...

Het was een aangename rit, op het klagen van vrouw lief na en op een gegeven moment had ze zo´n last van haar kont en haar humeur en en en... dat ik stiekem blij was dat ik per ongeluk verkeerd fietste en ineens aan het einde van de route was en we terug kwamen in Haaksbergen. Hierdoor hadden we wel het restaurant gemist waar we mochten gaan eten, dus nadat we de fietsen terug hebben gegeven gaan we die opzoeken met de auto.

Niet  veel later zitten we aan een lekkere maaltijd en een kopje koffie/thee en als we dat ophebben gaan we richting huis. Wederom een toertje van 2.5 uur, dat er drie werden door verkeerd rijden haha!!

ondanks dat vrouw lief dit echt niet leuk vindt, heeft ze wel genoten van de omgeving en de terrasjes. 

De route is het wel echt waard, heel mooi, heel rustig en goed te doen. Maar van de 40 hebben we er dus 20 gedaan. Ook mooi!!

hopelijk ga ik van de week nog een toerke doen en dan eens alleen, zodat ik lekker door kan fietsen en lekker rustig kan genieten van de natuur!!

Morgen staat er niets op de planning, lekker rustig en ons klaar maken voor een logé... mijn zusje van 11 blijft slapen zodat we woensdag op tijd kunnen vertrekken naar Bellewaerde.

Nu ga ik nog wat borduren...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten