dinsdag 18 juli 2017

Dag 4: bezoek aan L´Hirondelle

Vandaag brachten we een bezoekje aan de camping in de Ardennen. L´Hirondelle is de vaste camping waar mijn schoonzus ieder jaar een aantal dagen vertoeft. De bedoeling was dat we hen brachten daar zei geen trekhaak hebben en wij wel. Dus vol gepakt met spullen en met de carvan vertrekken we met 2 auto`s richting de Ardennen. Het is maar een 1.5 u van ons vandaan, dus het is goed te doen.

Eenmaal daar wilt vrouw lief de auto maneuvreren om de caravan op zijn plek te krijgen, het werd even heel warm en heel spannend toen we rook zagen en verbrande rubber roken. We hadden het er niet op!! Was het onze auto of de remrubber van de caravan. We hoopte het tweede...

Maar na toch door te doen werd het toch wel heel duidelijk dat onze auto oververhit was en het niet trok, dus alles open en ontluchten en hopen dat we niets kapot hebben gemaakt!!! Een nieuwe auto staat niet echt op de planning haha!!

Gelukkig liep dit goed af!!

nadat de caravan op zijn plek staat, heeft ze nog graag dat wij helpen met de tent!!!

Tuurlijk waarom niet? Maar als ik vraag of ze weet hoe et moet dan is het een dikke NEE!!

Lap!! Tja een heel gepuzzel later en dik 2 uur werken aan de constructie { en voornamelijk ik en mijn vrouw} hebben we de tent staan... snel wat eten en vertrekken want we hebben nog meer op de planning staan...

 Om half 5 ´s avonds zijn we dan eindelijk terug thuis, snel douchen en even relaxen op de zetel terwijl vrouw lief zich klaar maakt.

Daarna op naar de kermis waar we afgesproken hebben met 4 vrienden.
We lopen snel even over de markt en daar zie ik een super leuk bordje met een bruine lab erop!! Een MUSTHAVE haha!!
Ze hebben ook een Beagle, maar de tekst is het zelfde...jammer!! Maar 2 x dezelfde bordjes is natuurlijk niet zo leuk!! Dus kiezen we voor de jongste hond en de hond die het meest trekt op de foto die ze gebruikt hebben, onze rai lijkt op deze hond, dus werd het raico.

ik krijg te horen dat ze ook met een echte foto de bordjes maken en dan een nieuwe tekst er bij. iets om over na te denken,maar of ik het doe weet ik nog niet!

De bordjes zijn gemaakt door creatief art, een winkel die ook kaarten maak pakketten heeft.

Daarna dus gezellig op terras met de vrienden { en een lekker frietje van de kermis } en om 23.00u gaan we dan met de fiets terug naar huis en duiken we na een kleine verzorgingsronde van de honden direct ons bed in.

Stik kapot na zo een drukke dag en zo goed als geen borduren gedaan en de dagelijkse kaart is er ook niet van gekomen haha!! Maar dat maak ik nog wel goed met mezelf haha!!

{ ik borduurde in de auto trouwens een beetje aan een beertje, maar het is de moeite niet geweest van de tijd die ik er in heb gestoken, daar ik misselijk werd onderweg haha!!}

Dit was dag 4 van mijn verlof. Morgen staat er een bezoek aan het ziekenhuis gepland voor vrouw lief, maar meer daarover morgen...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten