woensdag 19 juli 2017

dag 6 van mijn verlof: kokerellen

Vandaag stond in het teken van koken, heel veel koken.

Maar eerst naar de winkel, veel te veel geld uitgeven voor 1 bbq en dan naar huis!!

En zo kwam het:


 dat mijn keuken een rommel werd, maar een georganiseerde rommel!!

 mijn eerste papilot er heel lekker uit ziet
 de voorbereidingen van een verse aardappel salade klaar gemaakt wordt
 er bbq aardappeltjes gebakken worden
en er een verse nieuwe soort { voor mij } pastasalade gemaakt wordt...

uren mee bezig geweest, en ons heerlijk vermaakt met ons twee. Wat Roxette op de achtergrond,wat mee blèren van onze kant en heerlijk koken. Ik doe dat heel graag, maar veel te weinig haha!!

Het was al aan de late kant daarna, dus even rust en een keertje kijken naar Ik Vertrek { Nederlanders die de stap zetten naar het buitenland } en daarna de hondjes in hun hok en op naar ons pa in Genk. Pas rond 22.00 u thuis, dus nog heel even borduren { maar veel te moe} en hup naar bed.

Vrouw lief even wakker maken en we jagen onze darco naar boven haha!! Die slaapt sinds het overgeven op de bank bij ons in zijn mandje...vind hij niet altijd even leuk, maar hij slaapt prima. Maar altijd maar die vieze bank en zijn vieze manieren maken ons niet bepaald gelukkig, dus het is het beste van beide. Want de andere optie voor meneer is buiten slapen in zijn hok!! haha!!

je ziet het verschil niet echt... kijk naar de blouse van de jonge vrouw, daar zit de lichte kleur bijna helemaal in { dat hoop ik vandaag af te krijgen }

Dus vandaag { 20/7 } de bbq, nog een beetje voorbereidings werken, 2 kaarten maken want gisteren geen tijd gehad en wat rust momenten en lekker borduren... 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten