dinsdag 18 juli 2017

vakantie dag 3: fijn borduren...

Vandaag stond er een rustige dag op de planning. Een beetje borduren, kaartje maken, naar de winkel voor wat broodnodige boodschappen en koken. Daarnaast alleen maar lekker luieren haha!!

 Ik maakte dit kaartje van Sissy Kaarten { fb verkoop}
Zo lief!!
 Hier was ik op zaterdag avond...
En hier ben ik op zondag avond...

een mooi gedeelte erbij, ondertussen op 2 pagina´s bezig... heerlijk om te doen met deze leuke frisse kleuren voor de ballon en een mens borduren is altijd FUN!!

Ik mis weer 4 kleuren dus deze moeten eerst weer opgehaald worden bij mijn hobbywinkel.

We kookten vandaag fijn samen...

 ´s morgens maak ik een omelet met wat champignons, paprika, spinazie en kruiden. Heerlijk begin van de dag..
En ´s avonds maken we samen een heerlijke mix van champignons, paprika, ui, aardappel schijfjes en kruiden. Lekker stukje varkenslapje erbij en we zijn heel content.
Lekker vers en daar we gisteren ook verse soep hadden gemaakt { groentesoep} hebben we lekker veel vitaminen en mineralen binnen die we de maandag wel nodig hebben, met ons frietje en geen fruit of groenten haha!! { alleen ik at achteraf een bakje met bosbessen, aardbeien en frambozen}

2 opmerkingen:

  1. Reacties
    1. ik vind het heerlijk om verse groenten klaar te maken, maar om eerlijk te zijn gaat er ook heel veel ongezonde voeding ons lichaam binnen. Ik wil er wel weer eens meer aandacht aan gaan besteden, daar mijn vrouw redelijk sukkelt met haar lichaam. En het natuurlijk veel lekkerder is dan die friet, broodjes enz haha!!

      Verwijderen