maandag 18 september 2017

Week updates

Wauw alweer een week verder...

weekupdate:

HOE GAAT HET NU MET DARCO?
Zoals je ziet: PRIMA haha!!

Onze darco lijkt er niet echt last van te hebben.
In de afgelopen week hebben we een serieuze vooruit gang gezien. Ongelooflijk hoe goed en hoe SNEL dat het gaat. Hij wilt wel teveel en wordt al een stuk drukker, maar met de riem om en de bench rust komt dat wel in evenwicht.
Sinds deze week mogen we ook buiten oefenen...
Dat is dus een RAMP!! Want meneer voelt zich niet ziek en begrijpt dus totaal niet waarom je na 5 minuten al omdraait en gaat dus niet mee naar huis. Alles probeert hij!! Trekken in de richting die hij wilt, Stokstijf blijven staan en gaan zitten... om vervelend van te worden, maar aan de andere kant begrijp ik hem wel, als je wandelingen van 3 tot 4 uren gewoon bent, dan is dit drie x niks haha!! En hij voelt zich goed dus waarom niet doorgaan!!!
Binnen op de gladde vloer gaat het nog wat moeilijker en ook buiten heeft hij nog wat evenwichts verlies. Hij loopt wie een dronken hond... Maar echt we zijn zo blij dat het dit ´maar` is!!!

HOE GAAT HET MET ONS?

Met ons gaat het goed, tuurlijk we voelen de druk enorm, nog steeds!! Maar ook al moeten we iedere nacht opstaan om hem buiten te laten { darco krijgt nog altijd cortisone, en dit geeft een zwakkere blaas, ze drinken veel meer namelijk!! Maar dit weten we al omdat onze rai regelmatig cortisone kreeg} het is het allemaal waard.
Vandaag hebben we fijn nieuwe mandjes gekocht, dus dat wordt genieten voor ze haha!!

Ik heb helaas tandproblemen { alweer!!} door de stress krijg ik ontstekingen denk ik. pijn en moeite met eten. Met paracetamols sleep ik mij er door!! Maar morgen heb ik een afspraak...

Op het werk gaat het goed, het bevalt mij prima...ook het meer samen leven met vrouw lief gaat ontzettend goed.
Kortom ons leven gaat het heel fijn en vlotjes nu, op onze darco natuurlijk na haha!! Maar ook dat is nu weer in orde.Iedere dag geef ik hem therapie en hij knapt zienderogen op!!

MOOI GEZIN UPDATE:
Ik heb niet afgekregen wat ik wilde af krijgen, maar hopelijk krijg ik deze week meer tijd. Deze drie pagina´s zitten er bijna in.
En ik vind die hand prachtig!!

Dat was het weer voor deze week. En Jannie ontzettend voor je liefde en steun naar onze darco toe, iedere week weer heel fijn om te lezen...

1 opmerking:

  1. Fijn dat het beter gaat , die hand is wel heel mooi alsof het een foto is super groet Jannie

    BeantwoordenVerwijderen