maandag 25 september 2017

Weekupdates...

Weekupdate DARCO de Beagle...
Foto van gisteren, het maken van foto´s met de gsm geeft geen mooie kwaliteit. Maar je kunt zien dat het hem goed gaat in zijn nieuwe mandje haha!!

De therapie daar heeft hij de PIEP aan, hij doet dat echt niet graag. Gaat zitten, hangen, rondjes en doet gewoon ronduit vervelend. Maar zo goed en zo kwaad als het gaat doen we de 20 minuten per dag. 
Hij loopt nog heel erg met een gebogen rug, en afgelopen woensdag in het ziekenhuis van Diepenbeek kregen we weer nieuwe oefeningen mee om te doen om deze gespannen houding af te leren. Maar dat is moeilijk!! Maar we geven niet op natuurlijk! Ze vonden het zelfs zo goed gaan dat hij pas 2 okt terug moet... WHOOHOO!!! Maar dan moet hij wel vooruit gaan, anders moet hij weer meer komen...

Maar het is een echte EZEL, hihi!!
Het is nu precies 3 weken geleden, wat gaat de tijd toch vooruit!!

Update over ons:

mijn vrouw en ik hebben wel degelijk last van de stress, we slapen te weinig en dat merken we en het feit dat we de hele tijd ergens moeten zijn en zelfs de weekenden niet rustig zijn werken we een beetje op elkaar uit. Hopelijk wordt het vanaf nu wat rustiger en kunnen we weer gewoon genieten van de rust. Normaal gezien niets op de planning deze week!!! Behalve dan bekomen van alles haha!!

Zo hebben we mijnverjaardag gevierd de vrijdag, zijn we zaterdag naar de kermis geweest met mijn vader, zijn vriendin, mijn zusje en de 2 kinderen van mijn broer. Zijn we zondag weer naar een verjaardag geweest maar dan voor het petekind en tevens de zus van mijn vrouw.

In de afgelopen week ook ziek geweest en Dinsdag zelfs ziek naar huis gegaan. Buikgriep!!Op dezelfde moest ik ook naar de tandarts om 16.00u voor de ontsteking. Ik kreeg een spuit en viel bijna flauw. Ik ben geen watje wat tandarts betreft, maar griep en tandarts op een dag is TEVEEL van het goede.
ook hielp de spuit niet en heb ik veel pijn gehad, maar ze kon niet stoppen zei ze, want zo diep kon ze niet verdoven. JEE!!! AUW!!
Na heel wat tranen was het gelukkig weer voorbij en ben je het ook snel weer vergeten...
Ze heeft er een medicament in gedaan en dat werkt een aantal weken, dan maakt ze die tand weer en ben ik weer in orde. Deze tand was echt heel fel ontstoken, ik heb gewoon veel te lang gewacht!!

De donderdag weer gaan werken, maar ondertussen door de slechte verzorging en het niet echt uitzieken een maagontsteking opgelopen en nog altijd diarree, dus nee!! Goed in mijn vel zit ik nog niet. Hopelijk volgende week een betere week. Met rust zou dat helemaal goed komen!! Dus daar moet ik dan maar zorgen  niet? Haha!!

Komt goed allemaal!!!

Maar nu waarvoor deze blog bestaat...

UPDATE MOOI GEZIN:

Ik vind die hand prachtig!!! De 4 pagina´s zijn eindelijk af. Pagina 41, 42, 51 en 52...
Nu bezig aan pagina 43 en dat begint ook al mooi te komen. De blousse is bijna af en dan de broek nog...

Nog altijd geen kaarten gemaakt ...

Bedankt voor het lezen en tot volgende week...

6 opmerkingen:

 1. Gefeliciteerd met je verjaardag fijn dat het goed gaat met Darco .Neem een beetje rust dan komt het weer allemaal goed . Je borduurwerk gaat snel en zo mooi liefs Jannie .

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik mis je Imke je bent toch niet ziek hoop ik , geen blogjes dat klopt niet gr Jannie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. beste iedereen... sorry!! maar ik vind de codes van deze blog niet meer...ik mis het bloggen ook en ben er over aan het denken om weer een nieuwe te starten voor mijn hobbys

  De laatste maanden mocht ik niet klagen, het gaat goed met Darco { oke de oude wordt hij nooit meer, hij kan niet meer rennen, al denkt hij van wel, hij kan niet meer springen en staat nog altijd met een gebogen rug/ en zakt in met zijn achterpoten} maar ook al lijkt dat allemaal niet niks, hij is pijnvrij, en gelukkig!!

  Ik zelf ben wat aan het sukkelen met mijn fybro en rug, maar ook dat hoop ik snel weer beter te krijgen.

  Ik ga weer een blog beginnen op het volgende adres: jullie zijn altijd welkom om mij daar weer te volgen. En Jeetje van Wijhe-Fuchs ik volg je nog altijd haha!! Topwerkjes doe je

  BeantwoordenVerwijderen
 4. jullie kunnen mij vanaf vandaag volgen op: https://liefdevoorcreativiteit.blogspot.be/

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Top! Fijn om weer wat van je te horen. Ik ga je weer volgen.

  BeantwoordenVerwijderen